Guillem Pérez-Quer

Alumne de Juan Francisco Garrido, realitzà els seus estudis al Conservatori del Liceu obtenint els Premis Extraordinaris de Grau Mig i Superior. Becat pel Centre International de la Musique d’Annecy (França), amplia els seus estudis amb el guitarrista uruguaià Óscar Cáceres.

Assisteix a les classes magistrals de Leo Brouwer (L’Havana, Cuba), Betho Davezac (Sablé, França) i Eli Kassner (Canadà). Completa la seva formació amb el treball realitzat a Barcelona amb la gran guitarrista argentina Maria L. Anido, qui el considerà un dels seus alumnes predilectes .

Entre els premis aconseguits cal assenyalar el “Manuel de Falla” d’Interpretació (Madrid) i el el XXV Concurs Internacional “Maria Canals” (Barcelona).

Interessat en la teoria i la composició ha treballat en aquests camps amb Carles Guinovart i amb Lluís Vergés. Diverses obres compostes o arranjades per ell han estat enregistrades.

El 1987 crea amb la guitarrista canadenca Danielle Kassner, el Kassner&Quer Guitar Duo amb el qual ha actuat per l’Estat Espanyol, Europa i Amèrica del Nord, a més d’haver enregistrat tres CDs per a President Records Ltd. (Londres). Posseeix una dilatada experiència pedagògica.

Des de la seva vessant de Professor  de Guitarra i Música de Cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu, és convidat amb freqüència a impartir classes magistrals a Conservatoris i Universitats i Cursos de Música (Mèxic, Costa Rica, Canadà, Itàlia, França, UK, Colòmbia, Xile, Bòsnia-Herzegovina, Xina, República de Kirguistàn…) i a formar part del jurat dels més prestigiosos concursos internacionals.

20b2f-9ddc2f23d9271ad9b4632cc65ddaa899

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close